WWL Weather History yields blank data

Discussion in 'Weather Watcher - Help' started by dlbryant, Jul 5, 2012.

  1. dlbryant

    dlbryant Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Go to the bottom of the WWL user interface and click "HISTORY", and all you get is blank data, regardless you are using Weather Underground or WeatherBug. It does not matter if is a USA or international city, or real-time or airports. Is this a bug? And yes, I'm using the latest version of WWL.

    David
     
  2. msinger

    msinger Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
    It's not a bug. It looks like a lot of weather stations just don't have history available. Here is one from my station list that does:

    [​IMG]

    So, not all have blank data.

    Weather Watcher Live will soon be able to collect and display its own weather history. That feature will probably replace the need to link out to the WeatherBug or Weather Underground website for most people.
     
  3. dlbryant

    dlbryant Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    I see that it works with personal weather stations, but not for airports, even the major ones (New York, Chicago, London, Paris, Tokyo, etc.). It always comes up with blank data (it will say History for RJTT, and show blank data. But I can go to the Weather Underground website itself and look it up on Weather Underground's home page and it comes up with "History for Tokyo, Japan" and with all the data.

    This problem exists with all the airports.

    David
     
  4. msinger

    msinger Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
    That helps. I'll take a look at the Weather Underground airport links in my data feed.
     
  5. dlbryant

    dlbryant Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Thanks for looking into the problem. Hopefully you can find the problem. It may be just as easy to take the user to this URL http://www.wunderground.com/history/ although I don't think it works for the personal weather stations,

    David
     
  6. msinger

    msinger Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
  7. dlbryant

    dlbryant Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    I have only one city so far that has problems: Montgomery, AL., the KMGM airport. It is 8 in the morning there, and it shows that the high temperature for the day so far is 102 degrees! It also doesn't show the history. I went to weatherunderground.com and everything was correct.

    Why is Montgomery, AL so important to me? My mother lives there.

    Thanks in advance.

    David

    =====================

    UPDATE: The Hi and LOW is now correct, but here is what I get for history for KMGM:


    "KALMONTG8" Not Found

    ============================

    UPDATE: The actual hi and low are not working right again.
     
  8. dlbryant

    dlbryant Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    This is what I get for KMGM: Note the year zero on the page. I can't get any airport to work on this webpage. Thank you for taking the time to help.

    David


    [​IMG]
     
  9. msinger

    msinger Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
  10. siliconman01

    siliconman01 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    I don't know if this will be helpful. Here is what I get with V7.1.41 for the Charleston, WV Yeager Airport and then my normally used WUnderGround station for 25177
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. msinger

    msinger Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,660
    Likes Received:
    0
    siliconman01, the changes I made in 7.1.41 were to fix the Weather Underground history link. Some WeatherBug weather stations do not have history data, so nothing in shown on the history page on WeatherBug's website. In your screenshot, I cannot tell if the history is not available or if your ad blocker removed that content.